Geen idee wat dat nou inhoudt…? Vul je dat toch lekker zelf in! Op school is dit nu eenmaal niet te leren. Wij leren jou de kneepjes van het vak.

Om je een idee te geven…

Je ontvangt gasten met een glimlach. Je ziet zelf werk of losse eindjes liggen. Je onthoudt gezichten en namen en vergeet overuren. Je bent verantwoordelijk genoeg om met een losse sfeer om te kunnen gaan.

Je hebt veel diploma’s. Of je hebt er geen. Maakt ons niet uit. Maar die hospitality adem van jou, die praktische instelling en oplossingsgerichte mindset is waarom we jou zoeken.

Behalve de computer aanzetten, kun je er óók nog goed mee overweg.“ABN” spreken hoeft niet perse, een Brabants dialect vinden wij ook gezellig. Zolang je maar verstaanbaar bent en ook in het Engels je bekkie bij je hebt. Als je ook nog een woordje Duits spreekt sind wir sehr glücklich !

Vanuit ons markante havenkantoor heb je een prachtig uitzicht. Op jouw werkzaamheden. Want die liggen vooral buiten.

Solliciteer níet als je graag binnen zit, weinig stappen wil lopen, in de weekenden thuis wil zijn en nooit eens iets lekkers bij de koffie neemt.

Stap in een gemotiveerd team, van 15 keihard werkende mensen. Die zich afvragen hoe ze het ooit zonder jou deden. Want jij , jij doet er toe!

Ga jij voor rugnummer 16 ? Solliciteer dan direct via vacature@jachthavenbiesbosch.nl en maak ons nieuwsgierig!

Jachthaven Biesbosch is de grootste, inlandse, jachthaven van West-Europa. 1400 ligplaatsen, een camperpark, eigen tankstation en nog veel meer on-site faciliteiten.
Een mooiere werkplek is bijna onvoorstelbaar.

Terug naar Nieuws