Biesbosch Familie Boot

Bootverhuur

De beste manier om Nationaal Park De Biesbosch te ontdekken is met een boot. Langzaam door de smalle kreken en sloten, varend tussen het riet en onder de laaghangende takken ontdekt u de natuur op een compleet nieuwe manier.

In Jachthaven Biesbosch zijn verschillende boot verhuurders, met boten geschikt voor 5 tot 12 personen. Met een groot aanbod aan boten is er voor iedereen een geschikte boot te vinden, zelfs fluisterstille elektrische sloepen of vol uitgeruste visboten.

De kleinere huurboot zijn uitermate geschikt om de smalle kreken van de Biesbosch te verkennen, maar ook heerlijk om bij een strandje aan te meren om te relaxen of zwemmen in de natuur.

De verhuurbedrijven leggen u alles uit over het varen en het gebied.

Biesbosch View

Rondvaarten

Voor een ontspannen tocht door de Biesbosch stapt u eenvoudig op bij een van de rondvaartboten, welke u meenemen door de mooiste delen van de omgeving. Ondertussen kunt u genieten van een hapje en drankje aan boord.

De rondvaartboten varen het hele jaar door met de mogelijkheid om binnen of buiten te zitten kunt u op deze manier het hele jaar door genieten van Nationaal Park De Biesbosch.

Toch op zoek naar wat meer actie? Stap dan aan boord op een super snelle RIB!

Jachthaven Biesbosch Sterkenburg

Boot Kopen of Verkopen

Er zijn verschillende makelaars in en rond de jachthaven welke u bij kunnen staan in de verkoop van uw boot of kunnen helpen bij de aankoop van uw nieuwe (gebruikte) boot.

Biesbosch Sailing Contest

Watersport Vereniging, Zeilwedstrijden en -evenementen

Jachthaven Biesbosch is het thuis van de actieve watersport vereniging WSV Biesbosch. Deze club actieve watersporters organiseren verschillende evenementen door het hele jaar. Van zeilwedstrijden tot mosselavonden, alles staat op het programma.

Ook in de winter staat hier in het teken van alles wat met watersport te maken heeft, zo kunt u nog langer van uw boot genieten.

Biesbosch Watermap

Waterkaart

Ga goed voorbereid het water op!

Jachthaven Biesbosch Marina Map IMAGE NL Dutch

Plattegrond Jachthaven

Vindt uw weg op en om Jachthaven Biesbosch