Jachthaven Biesbosch Speeltuin 6

Voor het hele gezin

Eenmaal aangekomen in de jachthaven vindt u alles wat een moderne watersport mag verwachten. De verschillende watersportwinkels zorgen er voor dat u alles heeft voor aan boord of aan wal. BBQ-plekken, picknicktafels, restaurants, cafés, beachclub, zwemstrand en bootverhuur zorgen voor eindeloze mogelijkheden om te genieten. Laat de kinderen bij mooi weer lekker spelen in de Plons en Ploeterspeeltuin, bij minder mooi weer kunnen ze hun gang gaan in de binnenspeeltuin bij Restaurant Boeien.

Er zijn ook verschillende rondvaarten te boeken of wandel- en fietsroutes af te leggen.

Kijk voor meer informatie op de website van VVV Drimmelen.

JHB Drimmelen

Het Dorp

Op loopafstand van de haven ligt Drimmelen. Het dorp telt slechts 500 inwoners en heeft een prachtige oude kern. Vrijwel het gehele dorp valt onder het beschermd dorpsgezicht. Een wandeling langs de Herengracht en de Weitjes is zeker in het voorjaar echt een verrassing.

Biesbosch Explore

Oude Steden

Per boot zijn verschillende mooie oude stadjes te bereiken. Breng een bezoek aan het historische Dordrecht. De historische sfeer komt tot leven wanneer je langs de historische havens in Dordrecht loopt. Dordrecht is door de strategische ligging aan het water een eeuwenoude handelsstad.

Vaar via de Bergse Maas naar de vestigingstad Heusden. Dit oude stadje is vorige eeuw flink gerenoveerd en vooral vanuit de lucht zeer bijzonder!

Efteling Theme Park Resort

Even iets Anders

Ga voor een spannend dagje uit met het hele gezin naar de Efteling of naar Beekse Bergen Safari Park.

Breda Map

Iets verderop

De gastronomische stad Breda staat bekend om haar vele terassen en restaurants. Vanaf de Jachthaven Biesbosch is het slechts een half uur rijden met de auto of enkele uren varen met uw boot. Let wel op, maximale doorvaarthoogte om in Breda te komen is 3.20m.

Dreamteam 2023 Jc

Laat het ons weten

Heeft u hulp nodig bij het ontdekken van de omgeving? Vraag het ons team! Ons gehele team is bekend in de regio en staat klaar om u te helpen.

Biesbosch Watermap

Waterkaart

Ga goed voorbereid het water op!

Jachthaven Biesbosch Marina Map_Image

Plattegrond Jachthaven

Vindt uw weg op en om Jachthaven Biesbosch