Blijf op de hoogte

02 nov 2021

UPDATE Corona Maatregelen

In lijn met de landelijke maatregelingen met betrekking tot het Coronavirus hebben wij ook aangepaste regels moeten opstellen. Wij doen ons uiterste best onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen en vragen uw begrip voor de onderstaande aanpassingen.

Lees verder
17 aug 2021

Jachthaven Biesbosch TV 2

Welkom bij de tweede aflevering van Jachthaven Biesbosch TV. In deze afleveringen nemen we jullie mee achter de schermen, vertellen we handige informatie en geven we jullie de leukste en handigste tips! Veel kijk plezier.

Lees verder
31 mrt 2021

Jachthaven Biesbosch TV

Nieuw bij Jachthaven Biesbosch! Jachthaven Biesbosch TV komt ieder kwartaal met een informatieve en leuke video. Hierin geven wij u een kijkje achter de schermen en geven wij handige tips om het vaarplezier nog groter te maken.

Lees verder
18 feb 2020

Storm Ciara

Het rode dak is nu voor een gedeelte blauw en zal in de komende periode gerepareerd worden, zodat het rode dak weer compleet is.

Lees verder
12 okt 2019

Opening boothuis politie/veiligheidsmarkt

Op zaterdagochtend 12 oktober om 11:00 uur zal het nieuwe botenhuis in de jachthaven van Drimmelen worden geopend door de Burgermeester van Drimmelen en de Eenheidsleiding van politie Zeeland-West Brabant

Lees verder

Blijf op de hoogte - schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoe gaat het verder?

We u opgenomen in onze verzendlijst voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief versturen we elke 3 – 6 maanden. U kunt uzelf altijd uitschrijven voor deze nieuwsbrief via de link die in elke email meegestuurd wordt. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens verwerkt en bewaard worden volgens onze Privacy Notice.