Jachthaven Biesbosch BBQ Picnic

BBQ & Cobb-Terras

Voor velen is het vakantiegevoel niet compleet zonder een lekkere maaltijd van de barbecue. Natuurlijk is dit niet mogelijk op de steigers, maar in de Plons en Ploeterspeeltuin en het gele bassin hebben wij verschillende BBQ's voor u klaar staan.

Ook hebben we een speciaal Cobb terras naast het havenkantoor! Hier kunt u tegen een borg en een kleine vergoeding voor Cobb Cobble Stone (houtskool) gebruik van maken. Ondertussen kunt u een spelletje spelen bij de speltegels.

Neem uw eigen tafelkleed, eten, drank en goed gezelschap mee en genieten maar!

Jachthaven Biesbosch 41

Eten aan boord - Mini market

Kookt u liever uw eigen maaltijd aan boord? Voor uw boodschappen kunt u terecht bij de gemakswinkel nabij Restaurant Boeien in onze Jachthaven of u kunt naar de supermarkt in Made op 4 kilometer afstand.

Witte Huis 2

Uit eten

Als u liever een avondje uit eten gaat is er genoeg keuze.

Bij Grand-Café Het Witte Huis kunt u heerlijk genieten van het goede eten en het uitzicht over de Jachthaven. Sinds dit jaar kunt u hier ook heerlijke verse sushi bestellen en is het restaurant 7 dagen per week geopend.

Gaat u liever luxe dineren? Bij Restaurant More-Itz kunt u terecht voor een uitgebreide luxe diner of lunch. Met haar unieke locatie aan de havenmonding kunt u hier al het voorbijkomende vaarverkeer in de gaten houden. U kunt hier ook een hele dag relaxen op een van de comfortabele zonnebedden.

Restaurant Het Panorama is een gevestigde naam in Drimmelen. De naam zegt het al, u heeft hier een panorama uitzicht over de rivier terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Het Panorama is het hele jaar door 7 dagen per week geopend.

Bij Restaurant Boeien kunt u genieten van de beste hamburgers van Drimmelen, heerlijke pannenkoeken en een fijne huiskamersfeer. Dit alles terwijl uw kinderen vrolijk kunnen spelen in de binnenspeeltuin.

De Nieuwste toevoeging aan de Horeca van Drimmelen is De Sloep. Hier kunt u op het moderne lounge terras genieten van een heerlijke lunch of een lekker drankje.

Uiteraard kunt u ook een verse portie kibbeling halen bij Vistaria Rijk, Steppe gras eten bij De Zuiderklip of lekker zwemmen bij Beachclub Puur.

Waar u ook voor kiest: Eet Smakelijk!