Één ligplaats, meerdere jachthavens

Als ligplaatshouder van Jachthaven Biesbosch heeft u niet alleen een vaste ligplaats in één van de gezelligste jachthavens van Nederland, maar krijgt u ook kortingen in vele andere jachthavens in heel Europa. Jachthaven Biesbosch is aangesloten bij TransEurope en Seven Sisters Havens, daarnaast krijgt u 14 nachten gratis in één van de andere jacthavens van de Yacht Havens Group in het Verenigd Koninkrijk.

Jachthaven Biesbosch Blauwe Vlag

Milieubewuste Jachthaven

De Blauwe Vlag is een internationaal eco-label welke Jachthaven Biesbosch in 2020 voor de 15e keer op rij heeft mogen ontvangen. Dit jaar ontvingen we zelfs voor de tweede keer de groene wimpel, een uitbreiding op de Blauwe Vlag waarmee we koploper zijn op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dit garrandeerd voor u een veilige en schone Jachthaven, nu en in de toekomst!

Welcome To Transeurope Marinas 2020 Edit

Bespaar op uw overnachting bij TransEurope Marinas

TransEurope Marinas is een overkoepelend samenwerkingsverband van meer dan 60 Europese jachthavens in 8 landen, die wederzijdse korting geven aan passanten.

Als ligplaatshouder bij Jachthaven Biesbosch ontvangt u een TransEurope-pasje waarmee u in alle andere TransEurope-havens 50% korting krijgt op het bezoekerstarief, gedurende 5 dagen per jaar per haven.

De 60 havens die deel uitmaken van het netwerk zijn vooral verspreid over de kusten van Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, de Canarische Eilanden en sinds kort ook Portugal.

Sevensisters Logo White

Ontdek de Nederlandse Delta bij de Seven Sisters Havens

Seven Sisters is een samenwerking tussen 8 vooruitstrevende jachthavens in het Zuid-Westen van Nederland. Als ligplaatshouder van Jachthaven Biesbosch krijgt u in iedere ander Seven Sisters Haven een gratis overnachting.

Het vaargebied strekt zich uit vanaf de Biesbosch, tot over het Haringvliet, Grevelingenmeer, de Oosterschelde en het Veerse Meer. Vaar alle havens af en ontdek de prachtige diversiteit het Nederlandse Deltagebied.

Seven Sisters biedt een korting van 25% voor bezoekers die van de ene Seven Sisters Haven door varen naar de volgende. U kunt bij de havenmeester van ieder Seven Sisters Haven terecht voor meer informatie.

YHG Sailing Yacht Sail Sky Landscape

14 nachten gratis

Als ligplaatshouder van Jachthaven Biesbosch kunt u genieten van 14 gratis overnachtingen bij een van de andere jachthavens van de Yacht Havens Group in het Verenigd Koninkrijk. Fambridge Yacht Haven, aan de oostkust van Engeland, is bijvoorbeeld gemakkelijk te bereiken. Extra gratis overnachtingen zijn verkrijgbaar op aanvraag, afhankelijk van de beschikbaarheid.

VVW

Als Gouden Anker Jachthaven van het Vlaamse Toevaren Verbond VVW krijgen leden van VVW 50% korting op hun overnachting.

"Prima haven, goede faciliteiten en de korting via TransEuropemarinas.com maakt het erg aantrekkelijk!"

- Dhr. Mens, Blauwe Raaf, passant