Camperpark New Facilities (5)

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de faciliteiten van ons CamperPark een indrukwekkende upgrade hebben ondergaan. Het nieuwe voorzieningengebouw is maar liefst drie keer zo groot als voorheen, waardoor we nog beter aan de behoeften van onze gewaardeerde gasten kunnen voldoen.

Wat maakt deze nieuwe faciliteit zo speciaal? We hebben de nieuwste technologie├źn op het gebied van warmte-effici├źntie en duurzaamheid toegepast. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele omgeving voor onze gasten, maar draagt ook bij aan een gezonder milieu wereldwijd. Onze gasten kunnen genieten van aangename temperaturen, terwijl de energiezuinige installatie ervoor zorgt dat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.

In ons streven naar inclusiviteit hebben we speciale aandacht besteed aan de toegankelijkheid van onze CamperPark-faciliteiten. Het gerenoveerde gebouw is volledig toegankelijk voor mindervaliden, met ruime deuren, aangepast sanitair en gemakkelijke toegang. We streven ernaar dat iedereen van een comfortabel verblijf bij ons kan genieten.

Bovendien zullen we binnenkort was- en afvoervoorzieningen in dit gebouw hebben.

44 Aangepast

Met de recente uitbreiding van ons CamperPark naar 32 plaatsen, de nieuwe en verbeterde faciliteiten en ons gemakkelijke online inchecksysteem, is het reserveren van je camperplaats via onze website nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt op elk moment van de dag aankomen, binnenkomen via ons kentekenherkenningssysteem en toegang krijgen tot de nieuwe faciliteiten met behulp van een persoonlijke code.

Wij stellen uw waardevolle feedback zeer op prijs en zullen onze faciliteiten blijven verbeteren ten behoeve van onze gewaardeerde CamperPark- en jachthavenbezoekers.

We hopen u deze zomer weer te mogen verwelkomen!
Team Jachthaven Biesbosch

Terug naar Nieuws