Family Cycling National Park De Biesbosch

Ontvang De Beste Routes

Of je nu een fervent wandelaar, fietsliefhebber of een enthousiaste watersporter bent, het toegewijde VVV-team staat klaar om jullie te voorzien van de meest actuele en boeiende toeristische informatie over het nationale park. Laat je verrassen door de talloze natuurlijke schatten en de betoverende schoonheid die de Biesbosch te bieden heeft.

Beleven in Drimmelen! Dit mag je absoluut niet missen

Cows National Park De Biesbosch

Wandelen: Verken de Ongetemde Wildernis

Trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht door uitgestrekte wandelpaden die je meenemen door dichtbegroeide bossen, uitgestrekte moerassen en verborgen kreken. Laat je zintuigen prikkelen terwijl je geniet van het rustgevende geluid van fluitende vogels en het ruisen van de bomen.

Cycle Path Biesbosch

Fietsen: Op Avontuur op Twee Wielen

Voor de fietsliefhebbers biedt De Biesbosch diverse fietsroutes die je langs de mooiste plekjes voeren. Trakteer jezelf op adembenemende uitzichten, ontmoet wilde dieren in hun natuurlijke habitat en maak onvergetelijke herinneringen terwijl je het park doorkruist.

Tour Boat National Park De Biesbosch

Varen: Ontdek de Magie van het Water

Een bezoek aan De Biesbosch is niet compleet zonder een boottocht over de Nederlandse wateren. Huur een kano of neem deel aan een georganiseerde rondvaart en verken de kronkelende waterwegen, omringd door het weelderige groen van het moerasland.

Terug naar Nieuws