Veteranen Dongemond4

De Stichting Dongemondse Veteranen, gevestigd in de regio Dongemond, heeft onlangs een gesponsorde ligplaats gekregen in Jachthaven Biesbosch. Deze stichting zet zich in voor het bevorderen van activiteiten en het versterken van de onderlinge contacten tussen veteranen en hun thuisfront.

Jachthaven Biesbosch, gelegen in het prachtige natuurgebied van het Nationaal Park De Biesbosch, biedt naast ligplaatsen ook diverse faciliteiten en attracties voor het hele gezin. De toewijzing van een gesponsorde ligplaats aan de Stichting Dongemondse Veteranen is een erkenning van hun waardevolle bijdrage aan de gemeenschap en biedt hen een basis voor hun activiteiten.

De veteranenvereniging is actief betrokken bij verschillende evenementen, waaronder bezoeken aan de Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen en de jaarlijkse Nederlandse Veteranendag in Den Haag. Deze activiteiten zijn van groot belang voor het behoud van de banden en het respect voor de offers die veteranen hebben gebracht.

Met de steun van Jachthaven Biesbosch kan de Stichting Dongemondse Veteranen blijven groeien en een solide basis vormen voor veteranen en hun gezinnen, terwijl ze ook streven naar meer erkenning en waardering van veteranen binnen de burgermaatschappij.

Terug naar Nieuws