Op zaterdagochtend 12 oktober om 11:00 uur zal het nieuwe botenhuis in de jachthaven van Drimmelen worden geopend door de Burgermeester van Drimmelen en de Eenheidsleiding van politie Zeeland-West Brabant. Deze datum is geen toeval; de opening maakt deel uit van de landelijke Week van de Veiligheid waar ook enkele veiligheidspartners van Drimmelen aan zullen deelnemen. 

Om het jaar rond te borgen dat de politie basisteam Dongemond haar taken op en rond het water kan uitvoeren was de behoefte om de politieboot in een boothuis onder te brengen. Het boothuis ligt ondertussen naast het boothuis van de Brandweer. 

Tijdens deze ochtend/middag kan iedereen die geintereseerd is een kijkje nemen in het nieuwe boothuis van de Politie, het boothuis van de Brandweer, de patrouilleboot van Rijkwaterstaat en hulpverlenersvoertuigen bezichtigen. Ook wordt er een mini-veiligheidsmarkt opgebouwd. U kunt bijvoorbeeld in gesprek met de aanwezige wijkagenten en brandweerlieden of uzef inschrijven voor een gratis woninginspectie op het gebied van inbraken en brandveiligheid. Een hapje en drankje kan gekocht worden bij de foodtruck van Boeien

Tussen 10:30 en 14:30 bent u van harte welkom bij het havenkantoor!

 

Terug naar Nieuws